Praktische informatie

Tijdens de Ouders Bewust Beurs hebben we de ruimte Heemstra  ingericht zodat je hier je kindje kan voeden en verschonen. Ook kan je van deze ruimte gebruik maken als je gaat kolven. Gekolfde melk mag in de koelkast van het Kasteel bewaard worden, zorg dat je je flesjes duidelijk van een naam voorziet.

Eten en Drinken

Op het rondeel, voor Kasteel Groeneveld, zit Grand Café Groeneveld. Hier geniet u van hoofdzakelijk biologische en/of duurzame streekproducten. Grandcafé Groeneveld schenkt biologische sapjes, diksap maar ook heerlijke cappuccino die ook verkrijgbaar is met soja of havermelk. Ze beschikken over een wisselende menukaart, maar hebben ook een echte kinderkaart met gerechten die aansluiten op de tentoonstelling in Kasteel Groeneveld! Bekijk hier de menukaarten.
Neemt u liever zelf wat eten mee? Dat mag ook! Buiten zullen er tafels beschikbaar zijn voor rustig wat eten wilt, maar een lunchwandeling in de prachtige omliggende bossen is zeker een aanrader!

Juul & Soof

Bereikbaarheid

Het kasteel zelf beschikt over een grote parkeerplaats, en wanneer deze vol is kan worden uitgeweken naar parkeerplaatsen in de buurt. Welke zal nog gecommuniceerd worden, maar er zullen op de dag zelf duidelijke aanwijzingen op de toegangswegen staan, en er zullen parkeerwachten en verkeersregelaars staan die u kunnen helpen.

Met de auto is Kasteel Groeneveld zeer goed te bereiken. Klik op grotere kaart weergeven, en je krijgt, wanneer mobiel, de route gelijk op je smartphone!