Kijk hier vanaf maart 2020 om te zien welke standhouders
er allemaal naar de Ouders Bewust Beurs komen!
Pentakel

Pentakel Opvoedcoaching

Pentakel helpt ouders die door de heftige emoties van hun kind(eren) af en toe niet meer weten hoe ze alledaagse, lastige situaties het beste aan kunnen pakken. Ik help ze om in plaats van onzeker of gestreste ouders, leuke, liefdevolle, relaxte ouders te zijn.

Paulette schrijft

Paulette Kreuk

Ik help vrouwen de vicieuze cirkel te doorbreken, om vol pracht haar ideale leven te bereiken vol liefde, plezier en verbinding.

Wordt je geleefd door je gezin, werk en huishouden? Of heb je veel strijd in huis? Ik help jou de vicieuze cirkel doorbreken, naar een gelukkig leven zoals JIJ dat graag wilt. Een bewust en plezierig leven!

Ouderschap vanuit je hart

Ouderschap vanuit je hart

Ben jij een vader of moeder die wil opvoeden zonder straffen en belonen? Je wilt het met je hele hart maar in de dagelijkse hectiek is het regelmatig een uitdaging.
Ik inspireer, begeleid en leer ouders om op te voeden zonder straffen en belonen. Wat ik elke ouder gun is dat zij in staat zijn om uit de machtsstrijd te stappen. Zodat ze achter het gedrag van hun kind kunnen kijken. Wat is er met je aan de hand? Wat heb je nu nodig? Welke oplossing kunnen we bedenken die goed is voor mijn kind én voor mij.  Opvoeden met meer plezier, meer liefde en meer verbinding! Zonder time-outs, dreigen of goedzo’s.

Lidewij Hondel

Lidewij van den Hondel

Ik begeleid met mijn trainingen thuiswerkende moeders om ruimte en tijd te maken voor dingen waar ze energie van krijgen, van opladen. Vaak gaat werkt en gezin ten koste van activiteiten die opladen, met name als je thuis werkt neem je hier vaak niet de tijd voor. Met als gevolg dat je energie opraakt en je eerder dan je wilt boos /geïrriteerd wordt. Door tijd te maken voor jezelf ga je jezelf weer leuk vinden en geniet je (weer) van je gezin.

De Wolster

De Wolster

De Wolster, pure, eerlijke en heerlijke kleding voor jong en oud!

Schaapje Schaapje

Schaapje Schaapje

Schaapje schaapje… heeft thermo-onderkleding van pure Merinowol, al dan niet gecombineerd met zijde, biologische katoen of Tencel. Onze focus is duurzaam, en dit betekent dan bovenal een diervriendelijke en milieuschadevrije productie maar vooral ook dat de kledingstukken, die je bij ons koopt heel lang meegaan.

Speeltastisch

Speeltastisch

Speeltastisch is dé webshop waar je leuk, duurzaam, eigentijds, vrolijk, hip en super cool speelgoed voor een fantastische speelbeleving vindt! Ons speelgoed zorgt er voor dat kinderen (en volwassenen) worden gestimuleerd om weer actief te gaan spelen, daarnaast willen we met ons speelgoed kinderen helpen bij het verbeteren van hun motorische vaardigheden en hopen we dat ons speelgoed de fantasie van kinderen stimuleert.

Pakje Plezier

Pakje Plezier

Leuke, originele knutselpakketten waarmee kinderen lekker kunnen fantaseren, proberen en hun creativiteit ontwikkelen.
De inhoud van ieder pakket is uniek en blijft zo altijd een verrassing.
Alle knutselpakketten zitten vol met (industriële) restmaterialen.
Al deze materialen worden voor je geknipt, gesorteerd en ingepakt door volwassenen met een verstandelijke beperking en zij doen dit werk met veel plezier!

Jetpaq

JETPAQ

JETPAQ is een jong dutch design label voor échte kids. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op kinderen en hun manier van denken en leven. Dagen rondrennen op blote voeten, hele dagen spelen, en, vooral, zorgeloos met oneindig veel lef, avontuur en vol enthousiasme.

Onze producten worden met veel zorg getekend, ontwikkeld en getest in onze studio. Pas als we het helemaal perfect vinden, wordt het met de hand gemaakt, om daarna handmatig geprint en geverfd te worden. JETPAQ werkt met Ecologische materialen en betaald en behandeld iedereen die meewerkt aan onze producten eerlijk.

Kleine Duimpjes

Kleine Duimpjes

Dé webshop op het gebied van natuurlijk ouderschap. Bij Kleine Duimpjes vindt je duurzame producten voor het hele gezin. Speelgoed, wol en wol/zijde kleding, verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Maar ook aankleding voor de seizoenstafel, boeken en nog veel meer!

Wonderzolder

Wonderzolder

Wij zijn moeders, echtgenotes, nichtjes, creatieve avonturiers en genieten volop van de fantasie- en kleurrijke wereld van kinderen.

We willen graag al spelend de wereld mooier maken: een fijne plek voor onze eigen kinderen maar ook voor alle andere kinderen, dichtbij en ver weg. We kiezen daarom voor eerlijk en duurzaam speelgoed, rugtasjes, bekers, bakjes en nog veel meer.

De Vilten Tol

De Vilten Tol

In de webwinkel van De Vilten Tol kunt u terecht voor seizoentafel-figuren, poppen en originele cadeautjes, allemaal uit voorraad geleverd.

Speeltak

Met Speeltak willen wij kinderen plezier en waardevolle spelmomenten geven. Onze filosofie is dat kinderen zich ontwikkelen zonder dat zij hier bewust mee bezig zijn.
In de winkel heb ik speelgoed voor je geselecteerd waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan en hun fantasiebeleving wordt verrijkt. Het spel van kinderen is puur; daar past speelgoed bij van natuurlijke materialen zoals hout, bijenwas, wol en vilt. Zonder gif en andere schadelijke toevoegingen. Speelgoed waarmee kinderen zich op een ongedwongen wijze ontwikkelen.

Het Torenkamertje

Het Torenkamertje

Het Torenkamertje staat voor puur ouderschap.

Hier kan je terecht voor draagconsulten, doeken, dragers, doeken/dragers-bieb en babyadvies. Maar ook voor heel veel barnsteen sieraden in vele kleuren en maten.

Nappys

Nappys.nl

Nappy’s.nl heeft het grootste en meest voordelig geprijsde assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, waaronder bekende merken als TotsBots, Little Lamb, Petit Lulu en Milovia, maar ook merken die wij exclusief verkopen zoals Buttons, Lighthouse Kids Company en Tickle Tots. Ons assortiment omvat zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is.

Oermensjes

Oermensjes

Oermensjes; de groen goed webshop voor jou en je kind. Uit eigen ervaring vertel ik je waarom de producten in deze winkel zo goed, fijn, handig of leuk zijn. Toffe producten (zonder zooi, met liefde voor het milieu gemaakt, goed over nagedacht) met een eerlijk verhaal.
Een greep uit de merken die we voeren: Yumbox, Holztiger, Grapat, Gluckskafer, Green toys, ImseVimse, Crayon Rocks, Lotte en Max, Tony’s Chocolonely, Squiz, Drink in the Box, Lovea, Petit & Jolie en Lunchskins.

Apenkopje

Apenkopje

De collectie van Apenkopje is vrolijk en met zorg samengesteld; biologische, duurzame en verantwoorde kinderkleding. In de webshop vind je enkel producten die op een eerlijke manier geproduceerd zijn; zowel voor mens als milieu. Fairtrade en zoveel mogelijk GOTS gecertificeerd en gemaakt van 100% biologisch katoen; zacht en fijn voor je kindje!

Moore Green

Moore Green

MooreGreen hecht veel waarde aan duurzaamheid en selecteert producten op kwaliteit, materiaal en fabrieksproces. Bij MooreGreen heb je keuze uit een groot assortiment wasbare luiers, wasbare zoogcompressen en wasbare maandverbanden, naast andere milieuvriendelijke producten.

Best 9 Moms

Best 9 Moms

Bereid je voor op de ultieme start van het moederschap door meer:

  • Genieten
  • Energie
  • Zelfvertrouwen
  • Ontspanning
  • Balans
Christofoor

Christofoor

Uitgeverij Christofoor is gespecialiseerd in kinderboeken en non-fictie voor volwassenen. De boeken van Christofoor inspireren je tot innerlijke vernieuwing en verbreding van je horizon. En dat is gezond voor de samenleving.

babydragen.eu

Babydragen

BabyDragen is een officiële verkoper van Tula, Ergobaby, Wompat, Easyfeel, Kokadi, Marsupi, Rose and Rebellion en Bondolino. Daarnaast verhuren wij draagzakken van verschillende merken.

Zussekus

Zussekus

Wij, twee zussen, maken unieke eikenhouten babygyms met handgemaakte wolvilten figuren, babymobiles, speenkoorden en wagenhangers, alles van natuurlijke materialen als hout en 100% wol en geheel naar wens. Ook voor wolvilten kronen en -figuren kan je bij ons terecht.

Homeo Humani

Homeo Humani

Klassieke homeopathie voor jong en oud, voor allerlei soorten klachten en ook tijdens zwangerschap en begeleiding van de bevalling.

Kleine Knoest
Biolijf